Stycke ur Track A-dagbok 2.

Innehållspunkten
Min verkliga alkoholkonsumtion.


1/10 [2013]
Beställt vin på nätet idag.

Detta är mina beställningar av vin från
nätet, sen jag fann att man kunde köpa
från nätet
. (Alla sparade i mejllådan just
för att kunna lägga det fram.):
Okt -11: 12 flaskor, dec -11: 12 fl., mars -12:
12 fl., juni -12: 14 fl., sep -12: 13 fl., dec -12:
12 fl., juli -12: 12 fl. Ger 87 flaskor på 21
månader dvs. ca. 4 flaskor/månad dvs. 1
flaska i veckan i genomsnitt.
(I tillägg köp på systemet vid två jular, av 2 ggr. en flaska Wiskey och en flaska Rom, plus kanske 2 ggr. en flaska Cherry.) Samtidigt nöpsykas jag som varande alkoholist... Detta stavar till: galenskap
Innan (t.ex. då hemtjänst var här 2007 och -08) har det gått från ett halvt till nästan ett helt år mellan att jag varit på systemet och köpt 4-5 flaskor. Så förbrukningen är alltså mycket högre (...) efter att jag fann det går att beställa.
Levande begravd i andras sopor. Inte minst genom den i Munkfors belägna propagandaapparaten till HW. Men även tallösa andra som borde polisanmälas för förtal.


P.S. Min alkoholkonsumtion ligger på det samma fortfarande. Jag tycker det är gott med ett (1) glas vin till maten, men inte varje dag.

Det var mera ilska i hur jag uttryckte mig 2013 än senare.

P.S. 19/3 -17: Jag har just beställt mina vanliga femton flaskor, så jag kan uppdatera detta. (Jag har inte varit på systemet, utan detta är allt jag konsumerat.) Förra gången jag beställde femton flaskor var 27/8 -16. Innan jag får vinet har det gått sju månader. Det blir alltså ungefär en flaska på två veckor.
Följ denna jättespännande länk framöver...©Torger Berstad | www.lanterna.nu