Stycke ur Track A-dagbok 2.

Innehållspunkten
Helgbilaga i NWT som demoniserar och trampar på mig.


Helgbilaga i NWT som demoniserar och trampar på mig.
I K1 [Kadaverpudding 1] har jag beskrivit hur jag inte länger ville skicka mina dikter till Poesihörnan förde de verkade montera ihop de med andra dikter och bilder i syftet att ge en dålig bild av mig. Jag skrev om hur de t.ex. hade en bild på en bokhylla med en bok med titeln "Bibeln enligt Judas" över min dikt Böckernas värld. En trevlig dikt. Minns inte nu om det var samtidigt de hade nån totalruggig och kryptisk dikt. Nåt ingen kan förstå (och därför nåt de normalt aldrig skulle ta in) som hade en demonisera-Torger-effekt.
Nu har NWT gjort så att man måste betala för att läsa dom på nätet. Fast mina dikter finns i en eller två utlagda Pdf’er av Helgbilagan. Det kan ha varit motsvarande på flera helgbilagor, men på en har jag, sen i fjol, klart förstått att bilagan lite har varit vigd åt att demonisera och smutskasta mig. Det är sedan jag fann och förstod hela öknamns-storlanseringen av mig som den grå parhästen som detta blivit tydligt.
Helgbilagan är från 28 februari 2009. (Jag vill inte utsätta mig för att kolla närmre om detta rent av är den första grå häst-referensen.)
Trots att jag inte är homo, bi eller trans insisterar alla på att ägna sig åt "homoförnedring" med mig. (Som beskrivet i K2 [Track A serier] hade t.ex. [ett visst förlag] en man med skägg och klänning på ett omslag, och WH körde och kör homo- och transvestitspår med.) Förstasidan på bilagan är ett reportage om en ung kille som skall spela teater – karaktären B (vem nu det är) i Rocky Horros Show. Rubriken är "Han drömmer om ett liv på musikalscenen" På bilden har han hjälp av en assistentkvinna. Han har läppstift och drar just upp en röd och svart kvinnokorsett alá Can can-dans. (Händerna i kanten just vid bröstet.) "Sitter den bra så?" Han får hjälp prova "sin spektakulära scenkostym".
Dikterna finns på sidan fyra (kanske tre eller fem med). Jag skall återge det.
Överst finns en dikt som inte finns med på mitt skärmklipp. Men ett stort foto på ett barn som ligger och gör en snöängel finns. (Lite barnförnedring med där kanske. Det brukar ju finnas.)

 
Här finns en dikt om "delade meningar". Nån som säger att det luktar starkt av häst. Hon svarar att det luktar liv. – Hårrem, stöv, leder, svett, lycka. Känn mina lår. Mörbultat på eget initiativ, svarar han. Verkar farligt, högt och vingligt. Under finns en bild på ett hästöga. Ljusgrå häst. Så det är sexanspelningar och om att det kan vara farligt rida. Influerat av Robert har jag förr haft saker om stark getlukt (bild för korruption) och om att "rida get". Min dåliga, men "livsbejakande" positiva dikt ligger på en svart platta. Minns inte om detta var första gången de använde svart platta. Det var med en dikt av mig det började. Det kan man förstå om det är en mörk dikt, men inte med en ljus dikt. Fast det "stämmer" med demoniseringskontexten de bygger ihop.
 
Vi är mitt liv

Jag och träden
Jag och naturen
Min natur blandas naturligt
Jag njuter av att se
Ögat uppfångar spännande former, bilder
Jag jobbar med det
Vi är mitt liv

(*P.S. NWT har skrivit om flera av mina dikter, så de blivit så dåliga att det absolut inte är något jag skulle ha skickat in.
Det är obehagligt när mitt namn står under något jag inte skrivit.)


Under här finns en dikt om blommornas språk, om hur varje steg han tar för honom närmre döden (…som jag i det jag skriver då?) Blommornas språk blandas med döden (hur nu det går ihop – liv som är död – min dikt är egentligen döden – formspråk, naturspråk). Ok, sen är det om violerna som skall finnas, vilt växande, över hans grav. Hjärta som krossats, den andra/andre är en ros med törnen. Han förblöder i en blodpöl. Kan inte förstå eller lära blommornas språk.
Till höger om dessa tre finns en med berusning i titeln (en referens man vill trycka på mig), där det återigen blir lite S&M-sexkänsla över det. (Släbbigt läsa. Det är alla tre.) Jag hade en dikt på en bland massor av visitkortsvarianter (som jag lekte med ett tag), som började "Jag heter Torger, jag är
masochist…" Kursiven på "är" finns för att man skall läsa den med rätt satsmelodi. Jag har gjort så med massor av dikterna. Sen handlar det om mental självtortyr, och om hur Robert uttryckt sig som att det nästan verkade typ som om jag njöt/behövde självtortyren. Inte rättvist, men jag anammade allt Robert sa.
"Slintsidan" ["Knäpp" avdelning jag förr hade på hemsidan.] fanns, bland all galenskap, en del av Om mig-knäppheterna, ett kort med självutlösare på hur jag typ vill slå min f.d. hyresgäst (innan han blev hyresgäst, tror jag – 2002 kanske) med toaborsten. [P.S. Jag har tagit in bilden svartvit i boken här.] Som om vore "avancerat med sex". Det finns massa knäppa referenser till Zappas texter i galenskapen. Men det är bara jag som vet att det är det som det är. De vill väl trycka pervers sex på mig med, skulle jag tro. Det verkar så. (Jag skrev i K2 hur vännen G engång ville trycka perversitet på mig pga. en bild nån insisterade på att jag skulle köpa – i stället för en annan.) Hur som helst är det Zappas trummis som ber "beat me with the toiletbrush". Album/film Uncle Meat. Som Zappa beskrivit handlade det han gjorde, textmässigt, om antropologi. Bandmedlemmarna lämnade "morning reports". Sen kunde sånt bli till låtar.
Min sexuella erfarenhet består av samlag med hela fem (5) kvinnor. Den senaste 2001. Och jag räknar inte med att det blir nåt mera i mitt liv.
Åter till NWT. Jag påstår förstås inte att reportaget med den unge musikalkillen skulle vara "gjort för min skuld" – jag är inte så paranoid. Men givet att det finns ett sånt reportage, vill de göra som så många andra gör med mig, och
skapa bryggor. När jag googlar mitt namn dyker min dikt upp, men även (innan) raden om hur ’varje steg jag tar för mig närmre döden’. Och kollar man upp länken finns nåt "transigt". På ett annat kort minns jag killen provar de röda damskorna. Det är möjligt att flera helgbilagor haft delsyftet att trampa på mig.
Som jag skrivit om den kusliga dikten i K1, kan den ha varit ett "beställningsjobb". – Inte nåt de "råkat få in då". Jag skrev om hur Robert beskrivit hur tidningen låtit signaturen "Bonde i Värmland" ryck in och besvara Robert på insändarsidan. - Som, enligt Robert, då inte var någon riktig bonde, utan tidningen själv. Det kan vara motsvarande med dessa dikter.

Det kusligt inlysande med detta var att grå häst-referensen funnits i tidningen så tidigt. Vem har först "kläckt idén"? – Som sen tallösa hakar på.
Flera konstnärer, som jag visat i K2. Det finns väldigt mycket ofördelaktigt om NWT på CD’n till Spelar ingen roll, så de har absolut motiv att vilja platta till mig. Det handlar då om alla lögner om Robert som de kommit med. Sånt de inte vill att folk skall få veta att är lögner. Och annat.
Än mera inflammerat blev det Juni 2009 då jag gjorde min och samtidigt "Roberts" YouTube-kanal. Jag råkade bara ha fyra fem filmer på en cd från Robert, och lade ut allt. I en av dom talar han argt om hur han skall stämma NWT’s chef för lögnen att han skulle ha ’drämt en flaska champagne i huvudet på Poseidonstatyn i Göteborg under en "fredsmanifestation"’. Detta
var ju en allvarlig lögn, och jag lade in text till filmen på YouTube, som beskrev precis vad som hänt. Att det inte funnits nåt drämmande mot huvud. Och att allt fanns filmat.
Och motiv att platta till mig redan för cd:n fanns av samma skäl, för filmerna finns på cd:n. Och mina detaljförklaringar om absolut allt. Cd:n blev klar typ Januari 2009. Jag fick eftersända den till Kungliga biblioteket. Så tajmingmässigt händer detta samtidigt som man gör denna demoniseringen.
På sommaren fick jag sälja min underbara sommarstuga. Mäklaren sa att det bara kommit in ett "skambud". På kontoret visade det sig att köparen var ingen annan än… NWT’s chef. Han som beslutar allt om hur tidningen blir. (Också helgbilagan m.a.o.) Jag har beskrivit det mötet i K1 och K2.
 

P.S. När de har en dikt med en som tänker sig själv i graven, intill min dikt om hur jag "blandas naturligt" med naturen, och min läggs på en svart platta, så handlar det om ett önsketänkande om att jag skall i graven.
Det har funnits och finns på många ställen på nätet, hur man indirekt leker med tanken på att jag skall dö. Jag har beskrivit mycket sådant i böckerna.Se också en innehållspunkt i Track A-dagbok 8:
Demonisering i NWT. Dikten Böckernas värld till bild på bok: Enligt Judas.

Också ett stycke ur Track A-dagbok 6:
Innehållspunkten Hur chefen på Värmlands största tidning 2009 försökte kuva mig till tystnad. Den korrupta affären.©Torger Berstad | www.lanterna.nu