Stycke ur Track A-dagbok 2.

Innehållspunkten
Mejl om hetsen skickade till A.

...
En sak till om det. Jag har talat om psykningarna i detajl. Alla intrikata överladdade saker i K2 [Track A serier]. Jag borde fått in ett par mejl till A om det i K2, men det blev inte plats på slutet.

Här är en drös mejl om hetsen. Bl.a. just Råda-utställningen och parhästgrejen.

22/2
Om hur man maler mig till döds med lögnparametrar

Hej! Bloggen som demoniserar mig genom att göra mig till meset som är med på kriminellt, i Andra avenyn, har användaradress "blurrsprutt". Skriver "om hur namnet kom till". Så: Liklydande med Snurreplutt. (Och man hittar det när man googlar "snurreplutt".) Som Roberts dikt till Pax hippolytos är skriven med guldspray (och jag hade beskrivit det hela i detalj förr) är Ekelöfdikten under den gråa hästen på M's bild, skriven i guld. Och handlar om levande och döda – som Roberts dikt. Hästen har ett rep som svans, med en pensel på endan. (Den ("jag") skriver inte dikten, utan suddar ut den.) Hästen är "pointilistisk" i samma färger som Mänskligheten som Lazarus, som är prickig på ett motsvarande sätt. M har utgått från texten "En översikt över Roberts fredsarbete", där dessa två målningar fanns med beskrivning. Mina bilder är gråa. Därför gör de "parhästen Torger" grå. (Sen blev ju Evig "grå och som alla andra" på länken För sjutton också.) Målningen är en väggdekoration på pizzarestaurant The Oven i Arvika. Det betyder att massor av människor kommer vilja prata om och veta vad bilden föreställer...
Det steg på tre personer och megapsykade mig i Arvika – hela vägen till Oslo. (Jag har det inspelat.)
M, HW (och folk i Munkfors och andra ställen vet gott vad han gör – han får applåder, annars skulle han inte köra på sån) och "Herr F", med Bloggrubrik: "Tankar för dagen;-)"

Tankar som utan personligt ansvar har kommit nånstans ifrån.. och ibland stannat till. Andra har bara försvunnit direkt.."

De bereder landet för en "lynchmobb" – men VÄLDIGT MÅNGA har gjort såna insatser mot mig.
Och J A [serietecknaren] har gjort mig till en missbrukartjuvskurk (i publicerade serier) och H har också gjort det. Detta är VÄLDIGT ALLVARLIGT, för, precis som du sa om serien Spökhuset, så "går det in". Det ÄR lögner om mig som har gått in och gäller – på stor bredd.
Och iom. att jag är HELT ISOLERAT så kan man "ljuga mig till döds", och det är vad som sker.
Hälsningar Torger


Jag har nyligen sett på HW's facubook-sida (spoof med syftet trampa mig till döds) hur man just applåderar och uppmuntrar. Det är ett "jobb som skall göras". Det ÄR bokstavligen en explicit uppgift: "Har man tagit fan i båten får man ro han i land". Det skall ros i land....
Kommer till dessa skräcksaker sen.

Ett mejl om detta från 8/3: Terroriseringen av mig

Hej!
Jag får och hittar bara flera och flera nätattacker. I dag var jag till Porsgrunn – banken – och man förföljer mig. (Precis som i Karlstad.) Flera kommer efter och spelar skådespel. (Klär upp sig också.) 2012 har det varit flera utställningar med häst som tema. "Jag" figurerar inte bara i H W's rabiata nidbilder, som alltså ställts ut, utan "jag" finns i bifogade bilden. En väninna till en keramiklärare från Ord, bild och drama. Grejen refererar tillbaka till två teckningar jag gjort: Tänkarens allt tyngre huvud och en annan, som jag påtalat till T. Jag kan bifoga de. Så: Man GÖR mig till en grå parhäst. Tallösa har gått loss på mig i offentliga sammanhang. det är såhär en "lynchstämning"/hets byggts upp.
Lägg märke till att UB spelar skådespel. Detta är en "rolig lek" för dom alla. Och det beror på att jag gjort Spelar ingen roll. Därför spelar man vildsint.
I morse gjorde grannen över sin ljudterror TRE gånger: Badrummet är över mitt sovrum, så han rasslar runt med ett avloppsrör så att det hörs som inifrån golvet, följt av en vissling. Alla tre gångerna. Detta är ett (bland flera) exempel på hur man pratat skit om mig från Värmland, så att man har psykningsparametrar därifrån. Fick JÄTTEMYCKET visselmobbing, förde jag visslar när jag mår bra. Här har jag inte visslat en gång, vilket visar att det är genom djungeltelegrafen – enligt vilken jag mals till döds.
Hälsningar Torger

Sex mejl från 20/4, då jag (FÖR SENT) tagit bort Roberts hemsida:

Hej!
Jag psykas varje dag (som sen ett år), och man pekar hela tiden mot Robert. Framförallt genom hur man "klär upp sig" för mig i skådespelet. Det är grått (förde jag är "den grå parhästen") och knallrött, förde att det är färgen som har med Robert och hemsidan att göra. Därför vill inte jag stå för att ha gjort hemsidan länger.
Känner du nån annan som kan sånt? Eller hur skulle man göra? Göra det så att du står för att ha lagt ut texterna?
Hälsningar Torger

Hej!
Jag har nu förfulat det hela och tagit bort det röda... Och lite mera. Idag hade man fixat sopplockningspsykning på Sandgrundsudden för mig. Där Roberts "sopor" kördes på tippen. Längre fram på vägen framförde samma kraftiga män ett indirekt hot mot mig. Om att "nån var boxare med, och golvat en" "Såg bara takkronan".
Du vill tro detta är overkligheter, men det är verkligt varje dag... – och outhärdligt. Även i Norge pekade man ständigt mot Robert.
Hälsningar Torger

Hej!
Då har jag tagit bort Roberts texter också, i hopp om att det kall kunna mildra lynchmobben jag har efter mig. Det var inget litet steg.
Även min datorhjälpare är med i hetsen mot mig och har grävt efter skit hos mig genom att prata om krig, Pentagon etc. – Roberts grejer. Och psykning specifikt utifrån det Roberts skrev om barn, i Norge.

Skall mitt liv förstöras totalt av att jag gjort nåt för/med honom. Ja, uppenbarligen.
Jag fotograferades även i helvetessituationen innan. (Förde jag har filmat och fotat psykningar och man härmar allt och vad som helst. Och leker katt och råtta-dödslek.) Och ett hot om fysisk våld idag..
Hälsningar Torger

P.S. "Skrot", Spökhus...
Hej!
Även på tåget till Skien psykade man mig i att tala om "Det där spökhuset". Och idag refererar man tillbaka till "skrotet" i museiparken förde jag går dit. Utstuderat. Sex personer med där. Sen ytterligare längre fram.

HW har en Cato99 som prenumerant. Blurrspruttsdemoniseringsbloggen har webbadress som slutar på 999. Jag kan nämna tallösa grejer mot mig som pekar mot Robert.
När man googlar Robert hittar man inte bara H's (tallösa) påhopp på mig. VARJE nytt blogginlägg han gör är nåt nytt mot mig. Och flera är bitna så....
Hälsningar Torger

Hej!
Då har jag även tagit bort bildspelet här i paniken, så då är all substans och allt med Roberts hemsida borta... (Riktigt riktigt kass, så att "alla blir nöjda".)
Så får nån annan lägga fram det. Jag har en daglig mobb efter mig sen ett år.
Hälsningar Torger

Allt detta finns beskrivet i K2. A har inte velat svara ett ord på nåt av detta. Han är så säker på att det är paranoia att han inte ens vill titta på det...
Han tittade visserligen på demoniseringslänken som Aspergerföreläsaren TA lagt - hans ena insats...
Först ett mejlet om parhästgrejen, som borde kommit med i K2.

27/4:
"Grå och röd" parhästar. Förklaring

Hej!
Jag skriver väl detta fast jag kanske inte borde. Jag fick i går ihop detta med "lanseringen" av mig och Robert som grå respektive röd,
parhästar (i attacker mot mig). I Råda 2002 hade jag helt grå bilder. På en fanns pyttesmå hakkors. I Roberts avdelning fanns den röda emaljen, med häst(ar), som är kritisk mot Israels ockupation. (Mina små hakkors från Råda-bilden är lagt på Sharons kostym i en bild på hemsidan.) (Sen finns ytterligare med hakkors.)
Jag är halvtysk (har tysk TV etc.) – Nazisternas grå uniformer. Robert rysk – rött.
Syrrans exman ville peta i mig att Frank Zappa skulle vara judisk, och hennes son var inom och hade ritat hakkors. Man har fattat Roberts politiska grejer – hemsidan – så primitivt. Mot USA etc.
Och man kommer och klär upp sig i grått och rött för mig och spelar insinuationsskådespel varje dag. Och man psykar mig med stavgång. Blurrspruttbloggen. "Vem är skurken i Andra avenyn? "B": Hästen"
Man pekar till bloggen som att "Där finns sanningen!" – och det fungerar.
Jag har förstått att den där enda situationen jag haft med polisen att göra, vid köpet av Opelen från Rom som var under polisövervakning, har gjorts om till nåt skumt på riktigt
i hur man pratar. (I andra avenyn är det just i bilaffär som meset (som "föreställer mig" i bloggen) halkar in i kriminell affär. Fixat av MC-karaktären Hästen. Och här finns koppling till Roberts HitlerID-kort.)
Ett tag fanns fotot där Robert lyfts av poliser på en hemsida: grandmasternaz (om den inte fortfarande gör det [P.S. Det gör det.]).
Man har fått ihop "dubbelmänniskorna" i texten på Roberts startsida, om 11/9, med "Parhästarna". Just under bilden på mig och Robert i Råda, hade jag skrivit, på min hemsida, "Parhästarna i Råda 2002." (Bilden finns även på CD-bladet har jag för mig, och bilden på CD’n är från samma utställning.)
Hälsningar Torger

Grandmasternaz är en sån där demoniseringsgrej som jag hittat tallösa av på nätet. Kommer till det. Allt jag beskriver i mejlet finns i alla nödvändiga detaljbeskrivningar i K2. De viktiga sakerna.

Mejlet om TA's demoniseringsvidarebefordran

4/5: Autister hör hemma i fängelse - Ett exempel jag hoppas du vill titta på

Hej!
Jag är lättad att det löste sig på nåt vis. Tänkte bara jag kunde skicka länken från Aspergersidan, till bloggen som är en bland flera spoofidentiteter, mot mig. http://badlandshyena.wordpress.com/2009/08/07/autister-hor-hemma-i-fangelse/
Är det här ett sätt man seriöst presenterar sig själv?....:


Hyenan
Vidrig, osmaklig och sexistisk analys av politik och samhälle, utan påtaglig intellektuell kvalificering.

Inlägget är signerat William von Pamp, vilket är en "ordlek" med Zappa-låten Willy the Pimp.
I kommentarsfältet under finns en spelidentitet till som är en annan Zappalåt: Greggery Peckery Och bara läbbiga osmakligheter och flera pekningar mot mig eller "mig" (som man vill ha mig). Aspergerföreläsaren vill ha in denna länken (fortfarande nu) förde JAG är den som "hör hemma i fängelse".
[P.S. En som aldrig gjort nåt olagligt "hör hemma i fängelse"? Det är andra som gör det!] Han har gjort flera insatser mot mig.
Anledningen till att bloggaren har en romersk kejsare överst är min teckning av Kejsar Vespasianus. Tallösa människor håller på och "gräver min grav" på det här sättet. I spoofidentiteter och dubbelspel.
Hoppas du åtminstone ta dig den lilla tiden att titta på detta exemplet. Glad det gick som det gick idag. Hur det blir med det hela framöver däremot...... Men det var bäst såhär.
Hörs! Torger

A kunde godta att sidan var smaklös, men han vill inte tro på ett ord om vad jag säger om att det hela handlar om rabiat demonisering på STOR SKALA.
©Torger Berstad | www.lanterna.nu