Stycke ur Track A-dagbok 6 Föremål för en sorts masspsykos.

Innehållspunkten
Syrrans galna tolkning av något jag sa 2008, som skall ha spridits hit. (Nog allvarligt.)


Det är några kusliga kopplingar jag gjort som jag inte fått skrivit än. Jag misstänker att saker från syrran starkt påverkat demoniseringen av mig. Det där tidiga öppenhjärtiga samtalet vi hade, då jag berättade en anhopning av de mest "spejsade" grejerna jag varit med om. Sånt som tangerar övernaturligt. [Det var förklaringen till teckningen Trädmannen.
Läs det på min WordPress-sida.)] Och det som "refererade till" det symboliska bröllopet mellan karaktärerna i Natural Born Killers. Det är förde jag nämnde den filmen som syrran plötsligt senare sa – om fröjderna med att spela World of Warcraft – att hon överraskats hur skönt det var att "blåsa huvudet av någon". Med hämndbegäret hon fått, och utifrån hur de tolkat helgalet, skulle jag tro detta gett något av den verkligen allvarliga demoniseringen av mig.


P.S. Hade jag sett ett symboliskt bröllop i någon annan film hade den blivit associationen. Men syrran har fångat upp detta fragment, som inte alls har något att göra med handlingen, och blåst upp det till något groteskt overkligt.
Såhär har alla hållit på med mig under alla år, även psykiatrin i journaler. Fragment har snappats upp och gjorts om till något annat än vad jag sagt, och i bland faktiskt till det rakt motsatta av vad jag sagt.
(Se, på länken om mig: Osedd. Hur min autism varit och är förödande.)


Jag har skrivit om det med syrran flera gånger. Hela beskrivningen av då jag 2008 försökte flytta till Norge finns i Kadaverpudding 1, fast det är mycket av det som hände där som jag först förstått senare.

Ur Track A-dagbok 7, om det samma. Det kommer in i en beskrivning av en dröm:

...
Björk, ja. Här finns association till – jag skriver det nu – att jag gifte mig med en tall där. Som ett symboliskt giftermål med naturen. Då jag berättade detta för syrran 2008 (oj, vad jag inte borde ha gjort det!...) jämförde jag med det symboliska bröllopet mellan de två i Natural Born Killers. Detta har syrran fått till att jag skulle gilla att ”blåsa huvudet av folk”, som hon sa att var överraskande skönt, i World of Warcraft. Så detta skall ligga väldigt till grund för vidskepelsevansinnet kring att ha mig att vara farlig.


Sedan jag ändå kom in på detta har jag sen i boken tagit in hela förklaringen till teckningen Trädmannen, sedan detta är en del av förklaringen till teckningen. - Allt som kopplats undermedvetet då jag 2007 gjorde den.
Ur texten:


Som sagt innan så gjorde jag ett symboliskt giftermål med den där tallen en kväll. På sätt och vis har jag ”gift mig med naturen”. (Hur saker kopplas i min hjärna är inte alltid rent logiskt. Som jag skrev innan gav ”giftermålet” mig den gång en association till det symboliska bröllopet mellan karaktärerna i filmen Natural Born Killers. ...)


Med naturen handlar det om något som är mera personligt än att jag vill skriva om det. Men syrran har alltså snappat upp fragmentet "Natural Born Killers" och dragit nån sorts overkliga jätteväxlar på detta. (Så som det allmänt sker med mig.) Jag tror det var 2004 som jag sista gången försökte se filmen, men redan i början märkte att jag inte kunde eller ville.

Det var ett par situationer med syrran (och hennes ena son), som var riktigt läbbigt skådespel. - Indirekt väldigt allvarligt kränkande i vad det insinuerade, i förhållande till morsan först och främst. Men jag förstod det inte då. Egentligen kom de första mera intrikata skådespelen mot mig där, 2008. Nu håller alla på så med mig dagligen.

Syrran och sonen ville ha mig att spela World of Warcraft. Jag har bara spelat datorspel en dag eller två 2001, förde att det var något en kontaktperson tyckte jag skulle. Jag gillade det inte. Jag tycker datorspel verkar estetiskt hesliga och har inte haft den minsta lust prova något sånt sedan dess.
Och jag undviker absolut allt "underhållningsvåld", och har ärligt talat svårt fatta att folk vill se sånt. Och jag tror absolut att det påverkar människor destruktivt. (Jag tror det påverkar den terror som pågår i hetsen mot mig.)
Apropå detta, och datorspel och "läbbiga filmer", så är det senaste läbbiga jag tvingade mig att se Gus Van Sants Elephant. Filmen visar hur killarna påverkats att göra vansinnesdådet just utifrån denna sortens våldsdatorspel (som jag alltså aldrig spelat - 2001 testade jag Sims).

Annars kan det oroa mig att syrran och sonen drog med mig i att skapa ett konto i World of Warcraft. Jag testade det aldrig, sen jag ju absolut inte ville, men för allt jag vet kanske nån finns där ute i mitt namn, sedan jag gick med på att skapa kontot.
Det har funnits och finns alla möjliga fabrikationer mot mig, som jag skrivit om. Se fabrikationer.


Jag skriver om det med syrran även i Track A-dagbok 8.
Innehållspunkten Vad syrran tolkat spattgalet 2008, med extremallvarlig konsekvens för mig.
©Torger Berstad | www.lanterna.nu